Sommersjov i Tørring

Bueskydning, Kanocallenge Day, Gas & Grill og Familie Adventure Day.

Sommeren igennem byder på mange nye tiltag. Vi glæder os til at se rigtig mange af jer, til Sommersjov i Tørring, hvor vi sammen skal lege, hygge og have det sjovt. Ses vi?

Klik på billedet for mere info.

Gas & Grill ved Gudenåen

Vi Gir´den Gas og Grill- 25/8-2017

Vi omdanner  vores omgivelser ved Gudenåen til en fantastisk scene fredag den 25. august. Vi har nemlig inviteret Ole Gas til at holde koncert på vores plæne med Gudenåen i baggrunden. Grillbuffet og Gasolin stemning, kan da kun blive en succes -  Håber I har lyst til at komme og feste med os….

Se programmet her

Gas & Grill ved Gudenåen

Adventure Day

Adventure Day - Søndag d. 17/9-2017

Invitere familie og venner til en fantastisk spændende dag. Alle kan deltage og der vil være noget for alle aldersgrupper.

Klik her og læs mere om Adventure Day

Kano Challenge Day

Kano Challenge Day - Mandag d. 3. Juli 2017

Har du lyst til at prøve noget nyt, så prøv vores Kano Challenge Day d. 3. juli 2017. Denne dag, tilbyder vi en anderledes kanotur. Dagen kombineres med kanosejlads, konkurrencer og oplevelser . I konkurrencerne dyster alle mod hinanden og aften slutter med bålhygge på Åle Teltplads.

Klik her og se programmet

Events & Teambuilding

Nyhed, Events, Teambuilding og Adventure day.

Som noget nyt, har vi indgået et samarbejde med Adventure Team. Vi laver sammen mange forskellige ting. Bla. laver vi både arrangementer for både store og mindre grupper. Dvs. at det både er for firmaer, foreninger, familier og andre små grupper. Vi laver også 2 dage i løbet af kanosæsonen, hvor det er muligt at tilkøbe nogle events på 3 forskellige pladser i løbet af kanoturen. Kik her på siden og se hvad vi ellers kan tilbyde, udover kanoture.

Klik her for at læse mere om Firmaarrangement